Selfcare Support Line: zelfzorg in uitvoering

Je weet welke zelfzorg bij jou past. Je hebt al duidelijk hoe, wat, waar en wanneer jij zelfzorg wilt toepassen. Je hebt het plan en de tools in handen. De volgende stap is het integreren van de zelfzorg in je leven. Dit is zeker niet de makkelijkste stap. Want waar je in het begin vol enthousiasme aan de slag gaat, kan gaandeweg de motivatie minder worden. Of komen er obstakels op de weg.

En helaas niemand anders kan het voor je doen. Je zult het toch echt zelf moeten doen. Maar... dat betekent niet dat jij er in je eentje voor hoeft te staan. Juist in deze fase is het goed om hulp in te schakelen. Iemand die je motiveert, je inspireert en jouw stok achter de deur is.

Hey, jouw Zelfzorg Cheerleader hier!

Ik ga je ondersteunen bij dit proces. Gedurende de integratie ben ik jouw cheerleader én accountability buddy. Hiermee help ik je om dit proces aangenamer en leuker te maken. Maar vooral zorg ik ervoor dat zelfzorg blijvend is.

  • Video support: online 1-op-1 klankbordsessies waarin we het integratieproces bespreken en kijken waar je op dat moment tegenaan loopt.
  • Mail support: je ontvangt 2-wekelijkse een check-up mail. Een mail met “journal” vragen, zoals hoe is de afgelopen twee weken gegaan, hoeveel aan zelfzorg heb je gedaan.
  • Telegram support: dagelijkse steun voor kleine, spoed issues en morele support.

Op een rij wat je krijgt:

Je kunt de Support Line inzetten voor 2, 4 of 6 maanden.

  • Twee, vier of zes 1:1 videosessies van 45-60 minuten
  • 2-wekelijks een supportmail
  • Chat Support via Telegram

Prijs 2 maanden: €180,- inclusief btw.

Prijs 4 maanden: €360,- inclusief btw.

Prijs 6 maanden: €540,- inclusief btw.

Resultaat: zelfzorg als norm

Met de Selfcare Support Line wordt zelfzorg dusdanig in je leven verweven, dat zelfzorg als iets heel natuurlijks en vanzelfsprekend voelt. Je wordt de meest ontspannen versie van jezelf.

Je behandelt jezelf als prioriteit. Je zet jezelf voortaan bovenaan de to-do-lijst. Je staat veerkrachtig en vol zelfvertrouwen in het leven. Het wat het leven je ook brengt... Jij kan het aan!

Zelfzorg is voor jou een manier van leven geworden.