Mijn Selfcare diensten, om je te helpen ontspannen

Selfcare E-book

Het is belangrijk om tijdig rusten te nemen en weer op te laden. Het Selfcare E-book helpt je van een opgejaagd gevoel en een overvol hoofd naar innerlijke rust en weer ruimte in je hoofd.

Selfcare Meditaties

Je wordt opgeslokt door de waan van de dag en de oneindige to-do lijst. Waardoor je soms jezelf vergeet. Met de Selfcare Meditaties kun jij op elk moment van de dag ontspanning ervaren.

Selfcare Gids

Zelfzorg is hoe jij met jouw energie omgaat. Of wel, energiemanagement. Met deze Gids krijg jij inzicht hoe jij van nature energetisch bent ontworpen. En hoe jij jouw energie het beste kunt inzetten.

Selfcare Toolkit

Je weet hoe belangrijk voor jezelf zorgen is. Je hebt al van alles uitgeprobeerd, maar helaas nog steeds niet met het gewenste resultaat. Je struggled met de uitvoering. Als jouw Zelfzorg Coach ik ik je hierbij helpen.

Selfcare Support Line

Je weet welke zelfzorg bij jou past. Je hebt het plan en de tools in handen. De volgende stap is integreren. Niet de makkelijkste stap. En juist daarom is het goed om hulp in te schakelen.

Selfcare APK

Jij bent lekker bezig met zelfzorg. En om te zorgen dat dat zo blijft, is het goed om van je zelfzorg op tijd te evalueren en te kijken of deze nog bij je past. Als jouw Zelfzorg Monteur help ik je hierbij.