Selfcare APK: zelfzorg onder de loep

Jaaa! Jij bent lekker bezig met zelfzorg. Niet altijd even gemakkelijk natuurlijk, want het leven zou het leven niet zijn als deze om de zoveel tijd een curveball naar je gooit. Maar jij laat je niet uit het veld slaan, want jij ademt zelfzorg. En om te zorgen dat dat zo blijft, is het goed om van tijd tot tijd je zelfzorg te evalueren. Om de kwaliteit te waarborgen. 

Zie het als de APK voor je auto. Elk jaar zijn we wettelijk verplicht om de auto door een erkende monteur te laten keuren, om zo de veiligheid te waarborgen. Hiermee worden eventuele complicaties tijdig gespot en gefixt. 

En niet alleen dat. Want het enige constante in het leven is verandering. Dus ook jouw leven verandert. Bijvoorbeeld omdat je van baan wisselt of een kind hebt gekregen. Dan is goed om te kijken of de zelfzorg nog passend is of dat er bijgestuurd moet worden.

Hallo, hier is jouw Zelfzorg Monteur

Als jouw Zelfzorg Monteur ga ik samen met jouw de zelfzorg evalueren en kijken of deze nog past bij je huidige situatie. De Selfcare APK bestaat uit de volgende onderdelen:

  • De Selfcare Scan: een vragenlijst over hoe de afgelopen periode is gegaan. Aan de hand van deze lijst kan ik zelf al wat constateringen halen.
  • De Selfcare APK Sessie: een 1-op-1 videosessie waarin we de resultaten van de scan bespreken en kijken waar je op dat moment behoefte aan hebt.
  • Het Selfcare APK Verslag: naar aanleiding van de scan en de sessie maak ik een kort verslag met aanbevelingen.

Optioneel: een aangepaste versie van de Selfcare Toolkit.

Op een rij wat je krijgt:

  • Werkboek met vragenlijst en opdrachten
  • 1:1 videosessie van 60-90 minuten
  • Digitaal verslag met conclusies en aanbevelingen
  • Optioneel: aangepaste Selfcare Toolkit

Prijs: €200,- inclusief btw.

Resultaat: zelfzorg op maat

Na de Selfcare APK weet jij precies hoe het ervoor staat met jouw zelfzorg. Concreet weet je wat goed gaat, wat beter kan en wat er aan toegevoegd kan worden.

Je kunt weer verder met zelfzorg die helemaal bij jouw past.