Gratis Selfcare Challenge

Meetings, deadlines, gezin, kinderen, sociaal. Je wordt opgeslokt door de waan van de dag en de “neverending” to-do lijst. Waardoor je soms vergeet om even tijd voor jezelf te nemen. Even tot rust te komen en niets te moeten.

Met deze gratis challenge ga ik je helpen om weer me-time in je dag te plannen. Je krijgt 5 dagen per mail opdrachten die hooguit 15 minuten in beslag nemen, maar een groot effect hebben op je mentale gezondheid!

Michelle van der Meer

Hoe werkt de challenge?

Meetings, deadlines, gezin, kinderen, sociaal. Je wordt opgeslokt door de waan van de dag en de “neverending” to-do lijst. Waardoor je soms vergeet om even tijd voor jezelf te nemen. Even tot rust te komen en niets te moeten.

Met deze gratis challenge ga ik je helpen om weer me-time in je dag te plannen. Je krijgt 5 dagen per mail opdrachten die hooguit 15 minuten in beslag nemen, maar een groot effect hebben op je mentale gezondheid!

Voordelen op een rijtje:

9

Even een moment helemaal voor jezelf.

9

Opdrachten die je helpen te ontprikkelen.

9

Meditaties die je helpen te ontspannen.

9

Resultaat: je ervaart meer rust in jezelf!

9

En dat helemaal gratis!

“Ik vond de Selfcare challenge een hele fijne stok achter de deur. Elke dag een mooie herinnering en oefening om mezelf voorop te zetten. Een fijn begin van de dag! Met de name de geleide meditaties waren zalig en daar mag je van mij veel meer mee doen :-)”

Roos Lommers

“Was echt even fijn om dagelijks hier bewust mee bezig te zijn. Ook als je een druk leven hebt, is dit goed vol te houden.”

Samantha kroon

Word de meest ontspannen versie van jezelf!

Inspirerende verhalen en kijkje achter de schermen

Niets is vanzelfsprekend

Niets is vanzelfsprekend

Onlangs was ik op het Event Zonder Naam (EZN) van Roos Lommers (@virturoos). Een geweldig event met allemaal gezellige onderneemsters. Maar er was iets wat mij het meest is bijgebleven tijdens deze dag. Namelijk het verhaal van Arie-Jan Lommers, de broer van Roos. Hij...

Wanneer jezelf zijn als een bedreiging voelt

Wanneer jezelf zijn als een bedreiging voelt

Voor de basisbehoeften - zoals eten, drinken, veiligheid e.d. - zijn we als baby en kind afhankelijk van onze verzorgers.Naast deze basisbehoeften, hebben we als baby en kind ook twee kernbehoeften:1) Gehechtheid2) AuthenticiteitOm onszelf te kunnen voorzien in deze...

Volg je hart.. Of niet

Volg je hart.. Of niet

Volg je hart. Uhm... Nee... Ik volg mijn onderbuik. Het is heel mooi: je hart volgen. En ik snap het. Maar ik heb een open hart. Niet letterlijk natuurlijk. En die volg ik liever niet zo vaak. Want de energie van mijn hart kan enorm beïnvloed worden door de omgeving....